Saunayoga Power

Saunayoga lämpar sig för alla.

Vad kul att just du har hittat till min sida.
Jag som kommer vara med dig på denna guide heter Tiina. Jag är finska och har alltid varit passionerat intresserad av välbefinnande och av att må bra.

Bli stark med saunayoga!
Om du vill ha lite mer utmaning, då är Saunayoga Power rätt för dig. Vi jobbar med stärkande, dynamiska och lekfulla övningar för kroppens alla större muskler.

Stretchar alla kroppens större muskler
I det här passet lär du dig att stretcha alla kroppens större muskler samtidigt som du får en energigivande stund som ger dig kraft till vardagen. Vissa övningar kräver lite mer fysisk insats från dig men vi lovar att det kommer vara värt det. Vilken erfarenhet du har eller inte har, spelar ingen roll. Vi vill ge dig möjlighet att göra övningarna på just ditt sätt.

Speciella redskap
Du kan göra rörelserna i bastun antingen genom att ta med dig en mobil, dator eller surfplatta och placera den till exempel på golvet, på en ställning eller på en stol framför dig. Alternativt kan du skriva ut träningsprogrammen, med beskrivande text och bilder på övningarna, som du kan ta med till bastun. Har du inte tillgång till bastu, kan du praktisera rörelserna på en stadig bänk eller stol. En bra idé är att öva på rörelserna innan du går in i bastun, ifall du inte vill ta med din mobil eller surfplatta.

Du går igenom övningarna i guiden sittande i bastun.

Du behöver lätta träningskläder som till exempel ett linne och shorts samt en liten handduk och vattenflaska.Passet kommer att ta cirka 15-20 minuter.

Se till att temperaturen i bastun är behaglig, cirka 45-50 grader.

Stäng av telefonen och annat som kan störa och ge dig själv några värdefulla minuter!

Nu sätter vi igång!

/ Tiina

Dela med vänner

Detta är

Ett yogapass.

Du får

7 kapitel, 6 st filmer.

För vem

Passar alla.

Du behöver

Tillgång till en bastu.

Här ser du kursens kapitel

1

Kursinnehåll

2

Grundposition och saunahälsning

Saunakrigaren

Sittande omvänd planka

Stärkande magövning

Höftöppnare

3

Tack och hejdå!

Här kan du ladda ned övningarna!

Lär känna Tiina Vainio